voorgerechten
Champignons a la escargots Romige champignons met escargots kruiden, gegratineerd met kaas | €7,50 |
3 Arancini risottoballetjes in diversen smaken | €7,50 |
Plateau Tabbernakel Diversen gerechtjes van vis, vlees en groenten | €12,50 |
Buffelmozzerella met peperonata | €13,50 |
scampi in knoflookolie | €9.50 |
soep
Uiensoep gegratineerd met kaas | €6,50 |
soep van de dag | €6.50 |
Vleesgerechten
Spare-ribs geserveerd met salade, frites en sausjes | €19,50 |
Varkenswangetjes met witlof gestoofd in Gerardusdubbel-bier saus | €20.50 |
2 gehaktballen in zoete “Luikse” saus en frites & salade | €17.50 |
Biefstuk, met pepersaus of kruidenboter | €22.50 |
Duroc frenched rack , chorizo, reuzenbonen en granaatappel | €20.50 |
Soep
Uiensoep gegratineerd met kaas | €5,50 |
Vleesgerechten
Spare-ribs geserveerd met salade, frites en sausjes | €19.50 |
Kip cacciatore | €17.50 |
2 gehaktballen in zoete “Luikse” saus en frites & salade | €17,50 |
Biefstuk geserveerd pepersaus of kruidenboter, frites & salade | €22,50 |
Kalfs flat iron steak met beurre “cafë de Paris” | €26.50 |
vis gerechten
zwaardvis met antiboise | €22.50 |
spaghetti met scampi | €19.50 |
sliptongetjes met botersaus | €21.50 |
vegetarisch
parmigiana | €17.50 |
Pasta met buffelmozzerella, gegrilde gourgette & tomaatjes | €17.50 |
menu
Duroc frenched rack met granaatappel, reuzenbonen en chorizo
€20.50 ——– |
|
plateau Tabbernakel
——– schelvisfilet met scampi of kalfsoester met salie, seranoham & marsalasaus —— dessert van het huis |
|
€29.50 |
Nagerechten
Nougatijs | €7.00 |
Brownie bolletje vanille-ijs, kersensaus & slagroom | €7.00 |
Dame blanche vanille-ijs met warme chocoladesaus & slagroom | €6,00 |
Koffie Local; 2 heerlijke bonbons van Pralinea en huisgemaakte limoncello |
€7.00
|
Affogato al Caffé, bolletje vanille-ijs met een espresso | €5.85 |
Nocinoparfait met een glaasje nocino | €9.50 |
Chocotrio, brownie en 2 soorten chocoladeijs | €6.50 |
Kinderijsje | €3.25 |
|
Nagerechten
Nougatijs met karamel saus & slagroom | €7.00 |
Brownie bolletje vanille-ijs, kersensaus & slagroom | €7.50 |
Dame blanche vanille-ijs met warme chocoladesaus & slagroom | €6.50 |
Dessert van het huis | €7.00 |
Voor de kleine eters kunnen wij onze porties aanpassen.
Heeft u een allergie, of eet u graag glutevrij, laat het ons dan weten.
Lunch
lunchplankje broodje gehakt, boterham met 1 kroket en een klein uiensoepje | €12.50 |
plaank um te deile, Seranoham, venkelworst, mortadella, spinata calabria, kaasjes, olijven & fetamousse | €19.50 |
2 Kroketten met brood | €7,50 |
Stokbroodje seranoham | €8.50 |
stokbroodje huisgemaakte gehakt | €8.50 |
stokbroodje Venkelworst, druifjes en Balsamico | €8.50 |
stokbroodje mortadella, rucola en Parmezaan | €9.00 |
——————————
Broodje Borderi Laat U verassen door een heerlijk broodje van smaakmakerjoris Diversen kaas, vlees & gemarineerde groenten, geinspireerd door kaasmakerij Borderi in Sicilië. |
€10.50 |
Lunch -vervolg-
|
|
Salade pulled spare rib | €17.50 |
Salade Scampi met knoflookmayonaisse | €15.50 |
Salade buffelmozzerella met peperonata | €14.50 |
suplement seranoham | €17.50 |
Wat geer nog moot wete;
*Uzze kok is eve veranderlik es wie ‘t weer, en daorum kin ‘t zoemeh zien dat de gerechte op de kaart, alweer veranderd zien.
*Veer doen us bés um de update’s up to date te hawwe.
*Neet alles steit op de website!!!
*Laot uuch in ‘t Tabbernakel verasse met heerlikke veerse vés, nuij gerechte en us sjoen wienkaart.
*Veur de klein eters kinne veer de porties aonpasse.
*Höb geer nog aander weense, of höb geer ’n allergie, laot ’t us wete!!
*Kint geer neet kieze? Veer kinne de gerechte zoe servere dat geer ze same kint deile.
Lunch
[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]